fbpx

31 May, 2024

200 timers yogalærer uddannelse

Fordyb dig i Yoga over 9 måneder – og gennem denne rejse få værktøjer til at kunne undervise i yoga, meditation, åndedræt og afspænding…

Startdato er d. 31. Maj – Se datoer, pris m.m. længere nede på siden her!

Tilmeld Yogalæreruddannelse

Bemærk! Oplever du problem med tilmeldingsformular
kontakt os via e-mail i stedet, vi er ved at implementere nyt system. 

Intro-aften til uddannelse

Er afholdt, kontakt os for en snak om forløb (D. 11. april – kl. 17-18.30)

Bemærk! Du kan være med fra vores skole LagoYoga v. søerne eller online

Inklusiv i uddannelsen er fri adgang til:

Inkl. 1 års gratis yoga

Komplet 200t. online
uddannelses curriculum

Gratis brug af
Yogalokale til at øve i hele forløbet

Overnatning hvis du
kommer langvejs fra eller blot har lyst

Over 30 t. pre-optaget video indhold til studie ml. moduler

Fordyb dig i Yoga over 9 måneder

I dette yogalærer uddannelses forløb vil der være masser af spændende oplevelser samt hårdt arbejde i vente. Du vil udvikle dig fysisk såvel som psykisk. Yoga er et meget bredt og livslangt studie så vil her skabe et sikkert grundlag for dig der ønsker at gå i dybden med dig selv gennem yoga. I denne 200 timers yogalæreruddannelse vil vi dække alle de vigtige elementer lige fra yoga-stillinger til anatomi i bevægelse, pranayama til filosofi og meget mere. Nedenfor beskriver vi nogle af de emner uddannelsen vil dække.

Vores Team

Lagoyoga Team Peter Kaaberb Chrell kemnitz Paloma
 • Chrell – Underviser i  Vinyasa flow, teknik og -øve samt kropsanalyse og massage.
 • Paloma – Underviser Pranayama, filosofi og Yoga Nidra 
 • Peter – Underviser i alignment, anatomi, meditation, speciale workshop

Læs mere om lærere klik her…

Testimonials

Uddannelsesrejse og -mål

Denne uddannelse vil forberede og certificere dig til:

 • Undervis i en Vinyasa Yoga-time med præcise justeringer og intelligent sekvensering.
 • Fokus på, hvordan du også afholder dybdegående workshops, retreats osv.
 • Øv og undervis i meditation ved at studere sindets natur samt at lære teknikker.
 • Lær om skader og hvordan du arbejder med yoga terapeutisk.
 • Giv en Thai Yoga Massage samt brug disse teknikker i yogatimer eller privattimer.
 • Forstå anatomi og fysiologi, til brug for korrekt justering af asanas.
 • Forstå energiske begreber som Prana, Bandhas, Granthis og Koshas.
 • Brug og instruer vejrtrækningsteknikker (Breathwork / Pranayama)
 • Studer og diskuter Yoga Sutraerne, Patanjalis 8 lemmer, Nuets kraft og andre spirituelle tekster.
 • Vi skaber selvindsigt gennem spirituelt community liv 

praktiske detaljer & grundig beskrivelse nedenfor

Pris:

Kr.

28.500,-

Depositum v. tilmelding for uddannelse Kr. 2.500,-

Restbetaling af uddannelse kan ske ved:

1. 10 rater á kr. 2.600,-
2. 2 Rater á kr. 13.000,-
3. Individuel aftale inden opstart (kontakt os)

Datoer/tider for uddannelsen

Tider:

Uddannelsen består á 8 weekend moduler og 
7  mentorklasser á 2 timer. 
Samt 2 ugentlige yogapraksis på LagoYoga eller evt. egenpraksis – samlet 200 timer.
Hertil bør beregnes 2 – 4 timer til opgaveløsning pr. modul.

Fredage kl. 17 – 20
Lørdage/søndage kl. 8 – 16 
+
Torsdage kl. 17 – 19
  (På LagoYoga eller deltag Live online – optages hvis man ej kan være fysisk “til stede”)

Efterfølgende uddannelse opstarter til okt. 2024

Datoer:

8 Moduler på følgende weekender

31 maj /1-2 juni – 2024
28-30 juni – 2024
23-25 august – 2024
20-22 september – 2024
18-20 oktober – 2024
15-17 november – 2024
6-8 december – 2024
3-5 januar – 2025

7 * Mentorklasser

d. 13. juni. – 4. juli – 5. sept. – 3. okt. – 31. okt. – 28. nov. og 19. dec.

Udover de 200 skemalagte tider forventes det at læser nogle obligatoriske tekster (ca. 300 sider bl.a. filosofi, manual, anatomi m.m.), der vil i mellem nogle af modulerne ligeledes blive bedt om hjemmeopgaver til aflevering ved start af næste modul og til sidst en afsluttende eksamensopgave samt et projekt/karmayoga.


Alle emner herunder indgår som en del af uddannelses curriculum

Læs også nederst på siden om bøger, opgaver, optagelseskrav, projekt m.m.

Asanas og Pranayama

Asanas er defineret som positioner og ordets direkte oversætning er sæde. Som udgangspunkt havde asanas til formål at fungere som stabile positioner for forlænget meditation. Men mere end bare at være udstrækning, åbner asanas energi kanalerne (chakras) samt de fysiske centre i kroppen. Asanas renser og styrker kroppen, samt kontrollerer og fokuserer sindet.  Asanas er en klassisk del af yogaens otte lemmer, som foreskriver at asanas bør være stabile og komfortable, samt afslappede og faste.

Ordet Pranayama kommer fra sanskrit og oversættes normalt som ”vejrtrækningsteknik”. Pranayama udspringer fra den yogiske videnskab, som handler om at kontrollere ”flowet” af Prana (livsenergi). Inden for yogaen siges det, at når du kontrollerer dette flow, kontrollerer du det fysiske og mentale flow af energi i universet, samtidig med at du på et praktisk niveau kontrollerer din krop og dit sind. I vinyasa yoga praktiseres Ujjayi åndedrættet, som er et styrkende og beroligende værktøj at benytte sig af i yoga. Åndedrættet skaber varme i kroppen som giver en direkte indvirkning på udførelsen af de forskellige asanas m.m. Det er ikke det eneste åndedræt vi benytter men oftest er det kaldet base åndedrættet for andre pranayama øvelser.

Bandhas, Granthis og Koshas

Bandha betyder at holde eller at styrke: bandhaer skaber stihra (stabilitet/støtte) og giver mulighed for frihed i bevægelse. De samler kroppens indre vind/energi og sørger derfor for et bedre og stærkere flow af energi og krop og derved sind. Granthis, (Dukha – negativt rum) altså forhindringer for frit flow af vores optimalt mulige energi i krop og sind, hvordan kan vi arbejde hen imod ad omdanne disse til sukha (positivt rum). Koshaer, kan man kalde de forskellige niveauer som vi har I kroppen, det fysiske, intelligens, energikroppen m.m. disse forskellige niveauer er vigtige at være bevidste om igennem indlæring, udførsel og undervisning.

Anatomi og Alignment

Gennem anatomi sikrer vi en helhedsforståelse af vores og elevers krop og dets bevægelser arbejder vi ofte med temaer eller forståelse af enkelte områder. Ved hver undervisningsklasse følger en anatomisk gennemgang. Dvs. at vi skaber indsigt i stillinger kontra fysik/anatomi i bevægelse og dette både gennem teori og praksis. For den fulde forståelse af kroppen anatomi kan det anbefales at studere anatomi, fysiologi og patologi her kan vi anbefale efter ønske. Alignment eller justering/at korrigere til optimal kropsholdning, samt det at komme i kontakt med din indre krop. Når vi har undervist et stykke tid begynder vi at få et større overblik over klassen og vil være opmærksomme på at ikke alle elever har den korrekte alignment (optimal kropsholdning). I denne del af undervisningen fokuserer vi på de mest korrekte måder at bevæge elever ind i deres bedst mulige stillinger.

Thai Yoga Massage

På denne del af kurset lærer du først og fremmest grundelementerne i massageteknikken. Vi gennemgår og arbejder med teknikker, der vil gøre dig i stand til at udføre en 1½ times fuld krops-massage, hvor der bl.a. indgår muskelmassage, yogastræk, akupressur, led manipulation, afslapningsøvelser og arbejde med energibaner. Du lærer med andre ord nogle værktøjer til at arbejde med kroppen, også med specifikke problemer. Dette er med direkte mulighed for benyttelse i forbindelse med yoga undervisning.

Yoga Nidra, Afspænding og Meditation

Yogisk søvn eller afspænding er en essentiel del af din yoga praksis. Der er tre dele i korrekt Afspænding: Fysisk, mental og spirituel. Sindets og kroppens tilstand er direkte forbundet og hvis dine muskler er afslappede, er dit sind også afslappet. Hvis sindet er uroligt, vil kroppen lide under dette. Det er et spørgsmål om at ”give slip” i stedet for at ”holde fast” Der er mange typer af meditation, og i begyndelsen er meditation mere korrekt betegnet som fokusering eller koncentration. Meditation er konstant observering af sindet, og betyder at vi fokuserer på sindet for herved at bringe det til ”tavshed” og opleve Selvet.  Gennem meditation bliver vi opmærksomme på ”rummet”  som er uafhængig af tankerne og den sande væren kan herigennem vokse frem. Meditation hjælper os til at praktisere og kultivere væren i øjeblikket.

Historie og filosofi

Yogaen betragtes som en guddommelig videnskab om livet, der kom til oplyste vise mænd i meditation. Yoga er nævnt første gang i de to old-indiske skriftsamlinger; Vedaerne og Upanishaderne (den senere del af Vedaerne), og sidstnævnte blev platformen for yoga-læren og filosofien kaldet Vedanta. Vi vil på uddannelsen skabe et overblik over yogaens udvikling samt at stifte bekendtskab med Yogaens 8 lemmer, et sæt etiske leveregler der bliver betragtet som en vigtig del af yoga praksis.

 

Obligatoriske bøger

 • Light on yoga, B.K.S Iyengar
 • Anatomy of movement, Blandine Calais-germain
 • Nuets Kraft/The power of Now, Eckhart Tolle

LagoYoga’s 150 siders manual udleveres ved opstart, denne inkluderer bl.a. anatomi, asanas, tekster, Yoga-serier, historie, illustrationer m.m.

Hjemmeopgaver 

I uddannelsen indgår også hjemmearbejde som skal laves mellem uddannelses modulerne. Der bruger typisk et sted i mellem 2-6 timer pr. måned på hjemmeopgaverne.

Projekt/Karmayoga

 

Efter afsluttet uddannelse skal man fordybe sig i et emne og undervise i dette over ca. 10 lektioner til en gruppe mennesker efter eget valg, der gives 3½ måned til udførelse af dette. Dette ses som en del af vores yogauddannelse og der kan derfor fortsat dyrkes yoga på vores hold de 3½ mdr efter sidste modul.

Optagelseskrav

Det forventes at du som elev kan deltage i en sammenhængende yogaklasse. Vi har intet krav om at eleven skal have praktiseret avanceret Yoga, være specielt smidig eller kunne stå på hænder eller lign. 

Men en oprigtig interesse i at lære og forstå grundprincipperne i en Yoga praksis samt alle de omkringliggende afgreninger af yogaen som f.eks. åndedræt, afspænding, meditation, anatomi, filosofi, korrektions- og generel kropsforståelse . 

Vi vil på uddannelsen komme igennem alt fra både blide til krævende øvelser og opbyggelighed i asanas. 

 

Kommende events på LagoYoga

9 May, 2024
8 November, 2024
31 May, 2024
24 May, 2024

Yoga er vores passion. Din helse i krop, sind og åndedræt er vores stærkeste ønske.

Få det bedste overblik om vores virke i din e-mail boks

Kontakt Os

LagoCph – Nørre Søgade 27A, st.tv
1370 København K.

E-mail: info@LagoYoga.dk
Tlf: +45-3311 0071

LagoYoga © 2024 . All rights reserved.

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Bankoplysninger

Nordea:
Reg. 0111 – Konto. 5499550415
IBAN: DK9720005499550415
SWIFT: NDEADKKK

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 25. april - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 - kl. 17 - ca. 18.00
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen.
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 - kl. 17 - ca. 18.00
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen.
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 12. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.